Мастер-классы по украшению тортов Cake Decorating Tutorials  (How To's) Tortas Paso a Paso

Вернуться   Мастер-классы по украшению тортов Cake Decorating Tutorials (How To's) Tortas Paso a Paso > Cake Decorating Tutorials > ....Cakes


Ваш профиль:
Your Avatar
Забыли пароль?
Регистрация



 
Ответ

МК торт корсет-How to Create a Corset Cake V1

 
LinkBack Опции темы Поиск в этой теме
  #1  
Старый 27.02.2015, 10:11
Администратор
 
Регистрация: 28.01.2015
Сообщений: 567
По умолчанию МК торт корсет-How to Create a Corset Cake V1

Огромная благодарность Katrien Van Zyl за Мастер-класс

Название: 1.jpg
Просмотров: 0

Размер: 200.1 Кб
Materials:

  • A covered rectangular cake board
  • 9” x 13” (22.5 cm x 32.5 cm) sheet cake
  • 2 ½ cups (625 ml or 22.5 fl oz) ganache or buttercream icing
  • Smooth apricot jam, sugar syrup or piping gel
  • 2 lb 10 oz (1.2 kg) pink fondant
  • 4¼ oz (120 g) cream-colored fondant
  • Corn starch (corn flour)
  • One A4-sized sheet of paper
  • Scissors
  • Serrated knife
  • Palette knife
  • Rolling pin
  • Knife or pizza wheel
  • Cake smoother, acetate or a small ball of leftover fondant
  • Dresden tool
  • Stitching wheel
  • Embossing border plate (optional)
  • Pink luster dust
  • Edible lace (optional)
Directions:

Название: 2.jpg
Просмотров: 0

Размер: 111.6 Кб
Step 1:

Fold an A4-sized paper in half and draw the outline of a torso or hourglass. Cut out the torso template with scissors.
Place the sheet cake on the decorated rectangular board.

Название: 3.jpg
Просмотров: 0

Размер: 164.5 Кб
Step 2:

Place the paper template on the cake and cut out curves at the side edges of the cake with a serrated knife following the template to resemble a corset.

Название: 4.jpg
Просмотров: 0

Размер: 146.3 Кб
Step 3:

Carve and shave off the edges of the cake with a small serrated knife to, so that it looks like a rounded body.

Название: 5.jpg
Просмотров: 0

Размер: 98.4 Кб

Название: 5a.jpg
Просмотров: 0

Размер: 270.6 Кб
Step 4:

Crumble the off-cut pieces of cake into a bowl and mix it with a few teaspoons of ganache or buttercream until it comes together and has the consistency of cake pop mixture. Line two small bowls with plastic wrap and press the mixture into the bowls. Take the molded cake mixture out of the bowls and place it on the cake to form the chest area.

Название: 6.jpg
Просмотров: 0

Размер: 111.4 Кб
Step 5:

Coat the cake with ganache or buttercream using a palette knife. Once the whole cake is coated, dip the palette knife into hot water and wipe it off on a clean cloth. Smooth the ganache or buttercream with the hot palette knife. Place the cake in the refrigerator for 15-20 minutes for the coating to set.

Название: 7.jpg
Просмотров: 0

Размер: 120.0 Кб
Step 6:

Brush smooth apricot jam, sugar syrup or piping gel over the surface of the cake for the fondant to adhere to.

Название: 8.jpg
Просмотров: 0

Размер: 104.5 Кб

Step 7:

Roll out the pink fondant into a rectangular shape, on a small amount of corn starch (or corn flour). Roll it to about 1/6″ (4 mm) thick and big enough to cover the cake


Название: 9.jpg
Просмотров: 0

Размер: 62.1 Кб
Step 8:

Lift the fondant with a rolling pin or your hands and place it over the cake. Lightly smooth the fondant over the cake and tuck it into the bottom edges of the cake. Cut off the excess fondant with a sharp knife or a pizza wheel being careful not to dent the cake board.


Название: 10.jpg
Просмотров: 0

Размер: 75.9 Кб

Название: 11.jpg
Просмотров: 0

Размер: 91.9 Кб
Step 9:

Smooth the fondant using cake smoothers, acetate or a small ball of leftover fondant.


Название: 12.jpg
Просмотров: 0

Размер: 158.0 Кб
Step 10:

Mark grooves into the fondant using a Dresden tool starting at the top of the cake and dragging the tool towards the bottom of the cake to resemble pleated fabric.

Название: 13.jpg
Просмотров: 0

Размер: 113.5 Кб
Step 11:

Re-roll over some of the lines with a stitching tool and make marks here and there with the tool, so that it resembles stitched fabric.


Название: 14.jpg
Просмотров: 0

Размер: 117.8 Кб
Step 12:

Roll out a piece of fondant, as long as the cake and cut it into two 1/2″ (1.25 cm) strips using a ruler and pizza wheel. If you prefer emboss the strips with an embossing plate, used for paper craft, which has been brushed with melted shortening to make it food-safe.



Название: 15.jpg
Просмотров: 1

Размер: 142.9 Кб
Step 13:

Glue the strips to the center of the cake using a drop of water and mark the edges of the strips with a stitching wheel. Use any other craft techniques to embellish your corset cake such as painting, brush embroidery or needlepoint.


Название: 16.jpg
Просмотров: 0

Размер: 125.1 Кб
Step 14:

Dust the cake with edible luster dust using a soft, un-used blusher brush.


Название: 17.jpg
Просмотров: 0

Размер: 131.2 Кб
Step 15:

Attach pieces of edible lace to the top and bottom of the cake with a few drops of water if preferred. Roll out the cream-colored fondant and cut strips as above. Fold the strips to form pleats.


Название: 18.jpg
Просмотров: 1

Размер: 158.5 Кб
Step 16:

Attach the pleats in a horizontal row to the top and bottom of the corset with a few drops of water. Mark the center of each long pleat with a stitching wheel. Add molded fondant jewelry, pearls, flowers or anything else that will enhance your cake.

Название: 19.jpg
Просмотров: 0

Размер: 126.1 Кб

Название: 20.jpg
Просмотров: 2

Размер: 278.9 Кб
Ответить с цитированием
Ответ

Метки
3d bizcocho, 3d bolo, 3d cake, 3d dort, 3d kage, 3d kager, 3d kake, 3d kek, 3d pastel, 3d tarta, 3d torta, 3d torte, 3d torti, 3d torty, 3d κέικ, addım-addım təlimat, adult cakes, adım, adım adım yönergeler, artesanatos passo a passo, baking, bemutató, bolando bolos, bolo de corset paso a paso, bolo de corset passo a passo, bolo erótico, busen torte, büstiyer, bánh corset, bánh corset từng bước, cacen erotig gan, cacen staes, cacen staes cam wrth gam, cake corset stap voor stap, cake corset step by step, cake decorating, cake decorating techniques, cake korseto paŝo post paŝo, cake kurset hakbang-hakbang, ciasto gorset, coca eròtica, coca pas a pas cotilla, confeitando bolos, corset, corset cake, corset cake corset​, corset cake tutorial, corset gâteau, corset kaka, corset keki, corset placenta, corset পিষ্টক, corset ტორტი, corsetto, corsetto torta, corsé, corsé de la torta, cotilla, cotilla de la coca, creazione e decorazione torte, cóirséid, císte cóirséid, císte céim ar chéim corset, císte erotic, de corset étape par étape de gâteau, decoracion de pasteles, decoración de tortas, decorada en fondant, decorare le torte, decorazioni, deko fondant, dekorace na dort, dekoracija, dekoracije, dekorasyon, dekorácie, dort, dort korzet, dort korzet krok za krokem, dorty pro dospělé, erootiline kook, eroottinen kakku, erotic, erotic cake, erotic ტორტს, erotické koláč, erotiese koek, erotik kek ile pasta korse adım, erotik tort ilə tort korset addım, erotikaj kuko, erotiko cake, erotiktorten, erotikus sütemény, erotinio torto, erotische kuchen, erotische taart, erotisk kage, erotisk kake, erotisk tårta, erotiska kūka, erotično torto, erotske torte, erótískur köku, espartilho bolo, etap korse gato pa etap, fender, fimo, flower paste, fondan, fondant, fondant cake, fondente, fondente di zucchero, fotopostup, foundant, fűző, fűző torta, gato erotik, gebak, glazuur, gorset, gorset cake, gum pasta, gum paste, gumpaste, gâteau de corset, gâteau érotique, hand-made, handmade, hap pas hapi erotike, how to, how-to's, instrucţiuni, instrukcijas, instrukcje, intimnosti, jak na, kage corset, kage corset skridt for skridt, kage dekoration, kagedekoration, kaka corset skref fyrir skref, kake korsett, kake korsett trinnvis, kakebaking, kakku korsetti, kakku korsetti askel askeleelta, kejk erotic, kejk kurpetti, kejk pass kurpetti pass, kek erotik, kek korset langkah demi langkah, keki corset hatua kwa hatua ya keki, khiêu dâm bánh, koek korset stap vir stap, kolač korzet korak po korak, kook korsett samm-sammult, korak, korak za korakom navodila, korak-po-korak upute, koristeet ja koristelu, korse, korse kek, korse korse gato, korse korse tortë, korse tortë tortë, korset, korset kage, korset kek, korset korset koek, korset kue, korset tort, korsetas, korsetas tortas, korsete, korseto, korseto kuko, korsett, korsett kake, korsett-kuchen, korsetti, korsetti kakku, korsetti kook, korsettkake, korsešu kūka, kortsea, kortsea pastela, korzet, korzet dort, korzet torta, korzet tortu, krok, krok po kroku, krok za krokem, krok-za-krokem, kuchen korsett, kuchen korsett schritt für schritt, kue erotis, kue korset langkah demi langkah, kurpetti, kurset, kurset cake, laganum corset gradatim venereae collyridam, las instrucciones, las técnicas, le tecniche, les techniques, lukie, marshmallow, masa flexible, master-class, master-klasse, master-klasy, meistras klasės, metodikas, mieder, mistr třídy, modeling paste, modellierpaste, modelling past, motivtorten, návod, opplæringen, pamoka, pap, pas, pas-cu-pas, pas-à-pas et modèles, paso, paso a paso, passo, passo a passo, passo-a-passo, passo-passo le istruzioni, pasta de goma, pasta de miel, pasta flexible, pasta korse, pasta laminada, pastel corsé, placek ciasta erotycznych, pocelana fria, polymer clay, postup na 3d torty, postupak za ukrasavanje, pro muže, pro ženy, pâtisserie, saucy cakes, schmelzend, schritt für schritt anleitung, schritt-für-schritt, schritt-für-schritt-anleitungen, staes, stap, stap-voor-stap, stap-voor-stap instructies, steg for steg, steg för steg, steg-för-steg, steg-för-steg-instruktion, step, step by step, step-by-lépésre, step-by-step, step-by-step instructions, steznik, styrofoam, sugarcraft, sugarpaste, suikerglazuur, sütemény fűző lépésről lépésre, taart korset, tarta erotikoa urrats, tarta kortsea urratsa, technieken, techniken, techniki, techniky, technikák, techniques, tecnicas de decoracion, tecniche, tehnici, tehnike, teknikker, teknikler, tips och trix, tort corset, tort corset pas cu pas, tort erotic, torta corsetto, torta corsetto passo dopo passo, torta erotico, torta erótica, torta fűző, torta korzet, torta korzet korak za korakom, torta paso a paso corsé, tortas korsetas, tortas korsetas žingsnis po žingsnio, torte, torte decorate, torte korsešu soli pa solim, torten dekorieren, torti, tortu korzet, tortu korzet krok za krokom, torzo ženy, trin, trin for trin, trin-for-trin, trin-for-trin instruktioner, trinn, trinn for trinn, trinn-for-trinn-instruksjoner, trucs et questions sur la décoration de gateaux, tutorial, tutoriale, tutorias, tutorias/ideas para decorar los bizcochos, tutoriel, tutorijal, tårta korsett, tårta korsett steg för steg, tårtbottnen, tårtor, técnicas, ukrašavanje torti, uputstvo za dekoraciju, voksenkaker, zuckermasse, รัดตัวรัดตัวเค้ก, પગલું, ບາດ​ກ້າວ corset cake ໂດຍ​ຂັ້ນ​ຕອນ cake erotic​, ચોળી, ચોળી કેક, શૃંગારિક કેક દ્વારા કેક ચોળી પગલું, ಬಿಗಿಯಾದ ಒಳ ಉಡುಪು, ಬಿಗಿಯಾದ ಒಳ ಉಡುಪು ಕೇಕ್, ಹೆಜ್ಜೆ, सजा केक, ट्यूटोरियल मास्टर वर्ग, कोर्सेट, कोर्सेट केक, कामुक केक द्वारा केक कोर्सेट कदम, कदम, कदम दर कदम निर्देश, तकनीक, পদক্ষেপ, படி, ఎముక యొక్క కృత్రిమ కీళ్ళ తొడుగు, ఎముక యొక్క కృత్రిమ కీళ్ళ తొడుగు కేక్, అడుగు, ნამცხვარი corset ეტაპობრივად, , étape, étape par étape les instructions, öğretici, žingsnis, žingsnis po žingsnio, 宗師級教程,一步,一步一步的指示 � � � �技術,udžbenik, 宗師級教程,一步,一步一步的指示 � � �技術,udžbenik, 紧身胸衣,紧身胸衣,蛋糕胸衣一步 � �步,色情蛋糕, 緊身胸衣,緊身胸衣,蛋糕胸衣一步 � �步,色情蛋糕, 裝飾蛋糕, 단계, 만들기 제작 과정, 코르셋, 코르셋 케이크, 케이크 코르셋 단계, 성욕을 자극하는 케이크, κορσέ, κορσέ κέικ, κέικ κορσέ, κέικ βήμα προς βήμα κορσέ, βήμα, βήμα προς βήμα οδηγίες, οδηγίες βήμα βήμα, ερωτική κέικ, παντεσπάνι art, τεχνικές, φροντιστήριο, декорация на торти стъпка по стъпка, инструкция, корсет, корсет торта, как сделать, крок за кроком, крок за крокам, гарсэт, покроково, полимерная глина, пошагово, пошаговые фотки, пакрокава, миниатюра, мк, мк торт корсет, майстор-класа урок, майстар-клас, майстер-клас, майстер-класи, маршмеллоу, мастика, мастер-класс, еротичний торт, еротична торта, еротски торта, еротски торту, зд торт, зд торта, ручной работы, ручная работа, украшение тортов, сахарная мастика, уроки прикрашання, стъпка, стъпка по стъпка инструкции, эротичные торты, эротический торт, эратычны торт, торт корсет, торт корсет крок за кроком, торт корсет шаг за шагом, торт гарсэт, торт гарсэт крок за крокам, торта корсет, торта корсет корак по корак, торта корсет стъпка по стъпка, торта корсет чекор по чекор, торта стъпка по стъпка, торты для взрослых, торты для мужчин, торты длы женщин, тело женщины, техники, техника, техніка, туториал, туторіал, тэхніка, шаг за шагом, інструкцыя, інструкція

Опции темы Поиск в этой теме
Поиск в этой теме:

Расширенный поиск






©2020 Lovely Tutorials
Search Engine Friendly URLs by vBSEO