Cake Decorating Tutorials  (How To's) Tortas Paso a Paso

Вернуться   Cake Decorating Tutorials (How To's) Tortas Paso a Paso > Various Cupcakes tutorials > Flower Cupcakes Tutorials


Ваш профиль:
Your Avatar
Забыли пароль?
Регистрация



 
Ответ

МК Капкейки с розочкой -Open rose cupcakes tutorial V2

 
LinkBack Опции темы Поиск в этой теме
  #1  
Старый 06.04.2013, 20:29
Администратор
 
Регистрация: 05.03.2013
Сообщений: 698
По умолчанию МК Капкейки с розочкой -Open rose cupcakes tutorial V2

Огромная благодарность Автору sweetrevelations за Мастер-класс
Название: 1.jpg
Просмотров: 2

Размер: 203.3 Кб

Название: 2.jpg
Просмотров: 1

Размер: 133.2 Кб


All you need is some coloured fondant (for best results mix with a little gumpaste), 3 piping tips or circle cutters (different sizes), and a ball tool. You don’t even really need the ball tool.
1. Gather all of your supplies. Colour and roll out your fondant nice and thin.
2. Cut out your circles. You will need about 6 of each size.
3. Using your ball tool, or fingers, thin out the petals as much as possible. Try to create some ruffles or movement.
4. Let your petals dry out over night on a flower former.
5. The next day, begin with the largest petals and start layering on your cupcake. Try to do some overlapping.
Ответить с цитированием
Ответ







©2022 Lovely Tutorials