Cake Decorating Tutorials  (How To's) Tortas Paso a Paso

Вернуться   Cake Decorating Tutorials (How To's) Tortas Paso a Paso > Decorated Cookies Tutorials


Ваш профиль:
Your Avatar
Забыли пароль?
Регистрация



 
Ответ

МК "новогоднее печенье" -Christmas cookie tutorial V2

 
LinkBack Опции темы Поиск в этой теме
  #1  
Старый 26.12.2014, 15:04
Администратор
 
Регистрация: 02.12.2014
Сообщений: 396
По умолчанию МК "новогоднее печенье" -Christmas cookie tutorial V2

Огромная благодарность djehr за Мастер-класс

Название: 1.jpg
Просмотров: 0

Размер: 129.3 Кб

Название: 2.jpg
Просмотров: 0

Размер: 107.2 Кб

Название: 3.jpg
Просмотров: 0

Размер: 118.4 Кб

Название: 4.jpg
Просмотров: 0

Размер: 134.8 Кб

Название: 5.jpg
Просмотров: 0

Размер: 141.4 Кб

Название: 6.jpg
Просмотров: 0

Размер: 46.7 Кб

Название: 7.jpg
Просмотров: 0

Размер: 40.2 Кб

Название: 8.jpg
Просмотров: 0

Размер: 80.4 Кб

Название: 9.jpg
Просмотров: 0

Размер: 67.1 Кб
Ответить с цитированием
  #2  
Старый 26.12.2014, 16:06
Администратор
 
Регистрация: 02.12.2014
Сообщений: 396
По умолчанию

Огромная благодарность goodtoknow за Мастер-класс

Ingredients

For the biscuits
  • 125g unsalted butter, softened
  • 150g caster sugar
  • Pinch of salt
  • Few drops of vanilla extract
  • 1 medium egg
  • 250g plain flour
  • Hard boiled sweets
Название: 1.jpg
Просмотров: 0

Размер: 104.1 Кб

Equipment

  • 2 cookie cutters - one smaller than the other
  • Thread, ribbon or string (to hang on the tree)
Название: 2.jpg
Просмотров: 0

Размер: 58.4 Кб
Step 1

Cream the butter, sugar, salt and vanilla extract together until light and fluffy. Beat in the egg and then the flour until the mixture comes together to form a firm dough. Leave it in the fridge to cool.

Roll out your dough on a floured surface. Take your two biscuit cutters and cut a shape with the larger of the two. Place the smaller cutter in the centre and carefully remove a section of biscuit - making sure there are no gaps in the edges of the biscuits (to avoid the sweets spilling over).

Название: 3.jpg
Просмотров: 0

Размер: 39.9 Кб

Step 2

Cut 4 biscuits and overlay the edges on a piece of greaseproof paper, again making sure there are no gaps in the areas you intend to fill with sweets. If you wish to hang from the tree, no is the time to pierce a hole in the dough - use a skewer or a cocktail stick to do this.

Pick your chosen coloured sweets and place them in the desired spaces.
Название: 4.jpg
Просмотров: 0

Размер: 50.3 Кб
Step 3

Bake for 8-10mins at 160°C/320°F/Gas Mark 3. Keep a close eye on the oven as you want the biscuits to be firm but still be a nice, light golden brown. Ensure the sweets are fully melted before removing from the oven.

Allow to cool and peel away from the greaseproof paper.
Название: 5.jpg
Просмотров: 0

Размер: 104.1 Кб
Step 4

Once cool, thread with a piece of ribbon and hang from your tree, ensuring a few fairy lights are well placed to shine through the 'stained glass.'
Ответить с цитированием
Ответ

Опции темы Поиск в этой теме
Поиск в этой теме:

Расширенный поиск






©2020 Lovely Tutorials
Search Engine Friendly URLs by vBSEO