Мастер-классы по украшению тортов Cake Decorating Tutorials  (How To's) Tortas Paso a Paso

Вернуться   Мастер-классы по украшению тортов Cake Decorating Tutorials (How To's) Tortas Paso a Paso > Cake Decorating Tutorials > Buildings, Houses, Castles, Towers Cake Tutorials


Ваш профиль:
Your Avatar
Забыли пароль?
Регистрация



 
Ответ

МК торт Маяк -Light House Cake tutorial

 
LinkBack Опции темы Поиск в этой теме
  #1  
Старый 25.02.2013, 12:06
Администратор
 
Регистрация: 07.09.2010
Сообщений: 7,940
По умолчанию МК торт Маяк -Light House Cake tutorial

Огромная благодарность Автору Veena за Мастер-класс



Название: 0.jpg
Просмотров: 7

Размер: 96.4 КбНазвание: 1.jpg
Просмотров: 7

Размер: 72.5 Кб

I started with two seven inch round cakes.
Название: 2.jpg
Просмотров: 8

Размер: 74.8 Кб
There's the first seven inch round. See the cut?
Название: 3.jpg
Просмотров: 7

Размер: 99.8 Кб
I removed the cut and placed it down.
Название: 4.jpg
Просмотров: 9

Размер: 91.2 Кб
Now; I was planning to keep it like so because I wanted the cake to be tall.
So I layered the tiers with buttercream as well as put dowels between the two cakes.
Название: 5.jpg
Просмотров: 6

Размер: 84.5 Кб
However, i changed my mind and decided to add more character to the bottom part. So I cut off the top half the top tier.
Название: 6.jpg
Просмотров: 10

Размер: 88.3 Кб
Here it is.. I cut it like so..
Название: 7.jpg
Просмотров: 8

Размер: 73.2 Кб
and place the smaller cut around the bottom tier on the cake board. But at the back.
Название: 8.jpg
Просмотров: 7

Размер: 100.8 Кб
And the other piece I cut in half and place it back on the top... like so..
Название: 9.jpg
Просмотров: 5

Размер: 76.6 Кб
And this is what I had. Again covered with buttercream.
Chilled it and applied a second coat of buttercream.
Название: 10.jpg
Просмотров: 6

Размер: 86.8 Кб
For this cake I wanted to hand pain rather then add colored fondant. I though that would be the best way to add more shades. Of Course if you have an air brush so much better.. But I don't....not yet.
I rolled white fondant.
Название: 11.jpg
Просмотров: 5

Размер: 45.2 Кб
Draped the cake like any other cake. Just a bit bigger and more corner to smooth. Slow, easy and gentle is the key.
Название: 12.jpg
Просмотров: 5

Размер: 55.4 Кб
And there you see.. All draped.. No cuts, no folds. If you do have some breaks or stretching don't worry you can hide it under the stones and grass..

Fun time.. Paint!
Название: 13.jpg
Просмотров: 5

Размер: 63.2 Кб
Here's what I did with my paint and brush.. It's all how you vision your cake..
Название: 14.jpg
Просмотров: 4

Размер: 88.6 Кб
Next, add details.
Stones - roll small uneven balls, flatten them and place randomly. Make them in different shades or marbled paste.
Название: 15.JPG
Просмотров: 4

Размер: 53.1 Кб
Grass. I made some with gum paste. Again nothing perfect just roll between your fingers into long tapering logs.
I also made grass with Royal Icing. So now I had two different shades of grass and greens.
Название: 16.JPG
Просмотров: 4

Размер: 50.5 Кб
I used white and blue Royal icing for the water..
Название: 17.JPG
Просмотров: 4

Размер: 19.6 Кб

Here's the back ...
Название: 18.JPG
Просмотров: 4

Размер: 43.7 Кб
Here's the front.
Название: 19.JPG
Просмотров: 5

Размер: 57.0 Кб
Now for the light house. The model I had was rally so simple so I did not take any pictures.
I use a thick paper to roll into a tapering roll and then used that as my template. Covered it with Gum paste to make the tower. Added the details such as black holes and black strips. When dry I removed the paper roll from inside. and attached it to a black gum paste disc on the bottom which was then covered with green grass. .
.
Название: 20.JPG
Просмотров: 5

Размер: 39.0 Кб
For the top of the tower. I used spaghetti to roll the small sticks. and shaped the house free hand out of gum paste. Then painted it with gold luster dust.
I used royal icing to attach everything together as well as to attach it to the cake.
This cake traveled an hour by car and survived the drive..
Название: 21.JPG
Просмотров: 4

Размер: 13.6 Кб
Ответить с цитированием
Ответ

Метки
3d bizcocho, 3d bolo, 3d cake, 3d dort, 3d kage, 3d kager, 3d kake, 3d kek, 3d pastel, 3d tarta, 3d torta, 3d torte, 3d torti, 3d torty, 3d κέικ, addım-addım, addım-addım təlimat, adım, adım adım, adım adım yönergeler, artesanatos passo a passo, askel askeleelta, bemutató, bolando bolos, cake decorating, cake decorating techniques, confeitando bolos, creazione e decorazione torte, céim ar chéim, decoracion de pasteles, decoración de tortas, decorada en fondant, decorare le torte, decorazioni, deko fondant, dekorace na dort, dekoracija, dekoracije, dekorasyon, dekorácie, etap pa etap, fender, fimo, flower paste, fondan, fondant, fondente, fondente di zucchero, fotopostup, foundant, gam wrth gam, gebak, glazuur, gradatim, gum pasta, gum paste, gumpaste, hakbang-hakbang, hand-made, handmade, hap pas hapi, hatua kwa hatua, how to, how-to's, instrucţiuni, instrukcijas, instrukcje, jak na, kage dekoration, kagedekoration, kakebaking, korak, korak po korak, korak za korakom, korak za korakom navodila, korak-po-korak upute, koristeet ja koristelu, krok, krok po kroku, krok za krokem, krok za krokom, krok-za-krokem, langkah demi langkah, las instrucciones, las técnicas, le tecniche, les techniques, light house cake tutorial, lukie, lépésről lépésre, marshmallow, masa flexible, master-class, master-klasse, master-klasy, meistras klasės, metodikas, mistr třídy, modeling paste, modelling past, motivtorten, návod, opplæringen, pamoka, pap, pas, pas a pas, pas cu pas, pas à pas, pas-cu-pas, pas-à-pas et modèles, paso, paso a paso, pass pass, passo, passo a passo, passo dopo passo, passo-a-passo, passo-passo le istruzioni, pasta de miel, paŝon post paŝo, postup na 3d torty, postupak za ukrasavanje, pâtisserie, samm-sammult, schmelzend, schritt für schritt, schritt für schritt anleitung, schritt-für-schritt, schritt-für-schritt-anleitungen, skref fyrir skref, soli pa solim, stap, stap vir stap, stap voor stap, stap-voor-stap, stap-voor-stap instructies, steg for steg, steg för steg, steg-för-steg, steg-för-steg-instruktion, step, step by step, step-by-lépésre, step-by-step, step-by-step instructions, sugarcraft, sugarpaste, suikerglazuur, technieken, techniken, techniki, techniky, technikák, techniques, tecnicas de decoracion, tecniche, tehnici, tehnike, teknikker, teknikler, tips och trix, torte, torte decorate, torten dekorieren, torti, trin, trin for trin, trin-for-trin, trin-for-trin instruktioner, trinn, trinn for trinn, trinn-for-trinn-instruksjoner, trucs et questions sur la décoration de gateaux, tutorial, tutoriale, tutorias, tutorias/ideas para decorar los bizcochos, tutoriel, tutorijal, từng bước, tårtbottnen, tårtor, técnicas, ukrašavanje torti, uputstvo za dekoraciju, urratsez urrats, zuckermasse, ขั้นตอนโดยขั้นตอ , ຂັ້ນຕອນທີໂດຍຂັ້ນ ອນ, ઉત્તરોત્તર, ಹಂತ ಹಂತವಾಗಿ, सजा केक, ट्यूटोरियल मास्टर वर्ग, कदम, कदम से कदम, कदम दर कदम निर्देश, तकनीक, ধাপে ধাপে, படிப்படியாக, స్టెప్ బై స్టెప్, ეტაპობრ?ვად, étape, étape par étape les instructions, öğretici, 一步一步來, 一步一步来, žingsnis, žingsnis po žingsnio, 宗師級教程,一步,一步一步的指示 �技術,udžbenik, 少しずつ, 裝飾蛋糕, 단계적으로, 만들기 제작 과정, βήμα, βήμα προς βήμα, βήμα προς βήμα οδηγίες, οδηγίες βήμα βήμα, παντεσπάνι art, τεχνικές, φροντιστήριο, декорация на торти стъпка по стъпка, инструкция, корак по корак, как сделать, крок за кроком, крок за крокам, от днес за днес, покроково, пошагово, пошаговые фотки, пакрокава, миниатюра, мк, мк торт маяк, майстор-класа урок, майстар-клас, майстер-клас, майстер-класи, маршмеллоу, мастика, мастер-класс, зд торт, зд торта, ручной работы, ручная работа, украшение тортов, сахарная мастика, уроки прикрашання, стъпка, стъпка по стъпка, стъпка по стъпка инструкции, торта стъпка по стъпка, техники, техника, техніка, туториал, туторіал, тэхніка, чекор по чекор, шаг за шагом, інструкцыя, інструкція, צעד אחר צעד, שרי? דורך שרי?, قدم بہ قدم

Опции темы Поиск в этой теме
Поиск в этой теме:

Расширенный поиск






©2020 Lovely Tutorials
Search Engine Friendly URLs by vBSEO