Мастер-классы по украшению тортов Cake Decorating Tutorials  (How To's) Tortas Paso a Paso

Вернуться   Мастер-классы по украшению тортов Cake Decorating Tutorials (How To's) Tortas Paso a Paso > Cake Decorating Tutorials > How To Cake Borders


Ваш профиль:
Your Avatar
Забыли пароль?
Регистрация



 
Ответ

Как слепить сахарные помпончики -[TUTORIAL] How to make a sugar pom pom V2

 
LinkBack Опции темы Поиск в этой теме
  #1  
Старый 01.05.2012, 07:19
Администратор
 
Регистрация: 07.09.2010
Сообщений: 7,940
По умолчанию Как слепить сахарные помпончики -[TUTORIAL] How to make a sugar pom pom V2

Огромная благодарность Sophie Bifield Cake Company за Мастер-класс
[TUTORIAL] How to make a sugar pom pom




Название: sugarart tutorial.jpg
Просмотров: 47

Размер: 41.9 Кб


Название: sugarart tutorial  2.jpg
Просмотров: 43

Размер: 40.0 Кб

You will need:

1. Foam board
2. Gumpaste
3. Gum glue and paintbrush (or other edible glue)
4. Rolling pin
5. Ball tool
6. Xacto knife
7. Ruler

Название: sugarart tutorial  3.jpg
Просмотров: 34

Размер: 42.1 Кб

1. Break off a piece of gumpaste and roll it into a ball. This will be your base, so the size of your ball will determine the size of your pom pom and how many ruffles you will need to make.

Side note: These pom poms are quite heavy so be careful not to go to large. Most pom poms will need to be supported by wire, toothpicks or dowels.

Название: sugarart tutorial  4.jpg
Просмотров: 45

Размер: 40.5 Кб

2. Flatten the bottom of the ball so that the base sits flush against a surface. Set aside your base.

The flat edge will be the bottom of your pom pom, the part you attach to your cake.

Название: sugarart tutorial  5.jpg
Просмотров: 25

Размер: 25.8 Кб

3. Roll out the remainder of the gumpaste so that it's nice and thin.

Название: sugarart tutorial  6.jpg
Просмотров: 19

Размер: 33.1 Кб

4. Cut the rolled out gumpaste into small strips. About 2 - 3 inches long.

Название: sugarart tutorial  7.jpg
Просмотров: 24

Размер: 51.3 Кб

5. Use the ball tool to ruffle the edges of each of the strips. You only need to ruffle one side.

Название: sugarart tutorial  8.jpg
Просмотров: 19

Размер: 43.0 Кб

6. Pinch and gather each of the strips to form a small ruffle flower. (See Ruffled Flower Tutorial for Instructions)

Название: sugarart tutorial  9.jpg
Просмотров: 17

Размер: 43.1 Кб


7. Make a bunch of little ruffles. The size of your base will determine how many ruffles you will need.

Название: sugarart tutorial  10.jpg
Просмотров: 20

Размер: 48.5 Кб

8. Take your base and cover it in gum glue (gumpaste & water) or whichever edible glue you prefer working with.

Название: sugarart tutorial  11.jpg
Просмотров: 24

Размер: 33.9 Кб

9. Stick the ruffles around the edge of the base.

Название: sugarart tutorial  12.jpg
Просмотров: 29

Размер: 62.0 Кб

10. Stick another layer of ruffles on top of the first set of ruffles.

Название: sugarart tutorial  13.jpg
Просмотров: 23

Размер: 61.8 Кб

11. Continue to layer the ruffles until all of the gaps are filled in.

Название: sugarart tutorial  14.jpg
Просмотров: 16

Размер: 38.0 Кб

12. Let your pom pom dry before attaching to your cake.

If you are making larger pom poms, you will need to attach toothpicks, a wire or dowel before your pom pom has fully dried.
Ответить с цитированием
Ответ

Метки
3d figures, addım-addım təlimat, adım, adım adım yönergeler, artesanatos passo a passo, bemutató, birthday cake, biscuit, bolando bolos, bolos decorados, cake decorating, cake decorating techniques, cake topper, cake toppers, cake tops, cerâmica plástica, character figures, characters, children's cake, cold porcelain, confeitando bolos, curso de modelado, decoracion de pasteles, decoración de tortas, decorada en fondant, decorare le torte, decorazioni, deko fondant, dekorace na dort, dekoracija, dekoracije, dekorasyon, dekorácie, especializada em modelagem de biscuit, fender, figur kager, figuras, figure making tutorials, figuren, figures, figurice, figurice od fondana, figurine on the cake, figurines, figurinhas, figurky, figúrky, figür modelleme, fimo, fixando a cabencinha, flower paste, fondan, fondant, fondente, fondente di zucchero, fotopostup, foundant, gebak, glazuur, gum pasta, gum paste, gumpaste, hand-made, handmade, how to, how-to's, instrucţiuni, instrukcijas, instrukcje, jak na, kage dekoration, kagedekoration, kakebaking, korak, korak za korakom navodila, korak-po-korak upute, koristeet ja koristelu, krok, krok po kroku, krok za krokem, krok-za-krokem, la modélisation, las instrucciones, las técnicas, le tecniche, les techniques, lukie, marcipanové figurky, marshmallow, marsipanfigurer, masa flexible, master-class, master-klasse, master-klasy, meistras klasės, metodikas, mistr třídy, modelado, modelagem, modelando a barriga, modelando a cabencinha, modelando a perninha, modelando as maozinhas, modelando o cabelinho, modelando o corpinho, modelando os bracinhos, modelando os pezinhos, modelare, modelerte figurer, modeling, modeling paste, modeliranje, modellazione, modelleme, modellering, modellieren, modellierpaste, modelling, modelling past, modelləşdirmə, modelovanie, modelování, modelowanie, motivtorten, návod, opplæringen, orelhas, ozdoby, pamoka, pap, pas, pas-cu-pas, paso, paso a paso, passo, passo a passo, passo-a-passo, passo-passo le istruzioni, pasta de goma, pasta de miel, pasta flexible, pasta laminada, pintura dos olhos, pocelana fria, polymer clay, postupak za ukrasavanje, pravljenje figurica za torte, pâtisserie, předměty z marcipánu, schmelzend, schritt für schritt anleitung, schritt-für-schritt, schritt-für-schritt-anleitungen, sculpting, soggetti, souvenirs, stap, stap-voor-stap, stap-voor-stap instructies, steg for steg, steg-för-steg-instruktion, step, step by step, step-by-lépésre, step-by-step, step-by-step instructions, styrofoam, sugarcraft, sugarpaste, suikerglazuur, technieken, techniken, techniki, techniky, technikák, techniques, tecnicas de decoracion, tecniche, tehnici, tehnike, teknikker, teknikler, telgopor, topo de bolo, topo do bolo, topos de bolo, torte, torte decorate, torten dekorieren, torti, trin, trin for trin, trin-for-trin, trin-for-trin instruktioner, trinn, trinn for trinn, trinn-for-trinn-instruksjoner, tutorial, tutoriale, tutorias, tutorias/ideas para decorar los bizcochos, tutoriel, tutorijal, técnicas, udžbenik, ukrašavanje torti, uputstvo za dekoraciju, zuckerfigürchen, zuckermasse, सजा केक, ट्यूटोरियल मास्टर वर्ग, कदम, कदम दर कदम निर्देश, तकनीक, मॉडलिंग, モデル, étape, étape par étape les instructions, öğretici, 一步, 一步一步的指示術, žingsnis, žingsnis po žingsnio, 宗師級教程, 建模, 裝飾蛋糕, 黏土教程, βήμα, βήμα προς βήμα οδηγίες, οδηγίες βήμα βήμα, παντεσπάνι art, τεχνικές, φροντιστήριο, инструкция, как сделать, как слепить сахарные помпончики, крок за кроком, крок за крокам, покроково, полимерная глина, пошагово, пошаговые фотки, пакрокава, персонажи, миниатюра, мк, моделиране, майстор-класа урок, майстар-клас, майстер-клас, майстер-класи, маршмеллоу, мастика, мастер-класс, лепка, ліплення, ручной работы, ручная работа, украшение тортов, сахарная мастика, уроки прикрашання, стъпка, стъпка по стъпка инструкции, техники, техника, техніка, туториал, туторіал, тэхніка, фигурки, фигурка на торт, фимо, фігурки, фігуркі, холодный фарфор, шаг за шагом, інструкцыя, інструкція, [tutorial] how to make a sugar pom pom

Опции темы Поиск в этой теме
Поиск в этой теме:

Расширенный поиск






©2020 Lovely Tutorials
Search Engine Friendly URLs by vBSEO