Мастер-классы по украшению тортов Cake Decorating Tutorials  (How To's) Tortas Paso a Paso

Вернуться   Мастер-классы по украшению тортов Cake Decorating Tutorials (How To's) Tortas Paso a Paso > Cake Decorating Tutorials > Fruits, Vegetables And Plants Cake Tutorials


Ваш профиль:
Your Avatar
Забыли пароль?
Регистрация



 
Ответ

торт розочка - How to Make a Rose Cake

 
LinkBack Опции темы Поиск в этой теме
  #1  
Старый 31.07.2011, 07:01
Администратор
 
Регистрация: 07.09.2010
Сообщений: 7,940
По умолчанию торт розочка - How to Make a Rose Cake

спасибо огромное Angelica Alvarez за МК



Название: rose cake tutorial.jpg
Просмотров: 2

Размер: 13.8 Кб

1.) I baked two 6” & two 8”
round cakes. Tort, fill and crumb coat as usual.
*Don’t worry about them looking
pretty it wont matter.
Название: rose cake tutorial2.jpg
Просмотров: 3

Размер: 12.1 Кб
Optional Step
Cover in fondant
Название: rose cake tutorial3.jpg
Просмотров: 2

Размер: 9.3 Кб
2.) To make the
center of the rose it’s all about “eyeing” it. The center part will be fat this
is to ensure that it is able to hold the first couple of petals with out
tipping over.
Название: rose cake tutorial4.jpg
Просмотров: 2

Размер: 9.3 Кб
3.) You can either take one long strip and roll
it on or several smaller strips about 3-4 inches and put them on. I looked at
my model picture as a guide.
Название: rose cake tutorial5.jpg
Просмотров: 2

Размер: 12.2 Кб
*long strip method
Название: rose cake tutorial6.jpg
Просмотров: 2

Размер: 17.2 Кб
* put it on counter clockwise
Or you can cut several small strips about 3-4” long and
attach separately
Название: rose cake tutorial7.jpg
Просмотров: 2

Размер: 14.3 Кб
Now that you have your center part of the rose it’s time to
start cutting your petals.
4.) Knead and roll out your fondant to a thickness of ¼”. I
tried to roll it into a circle to make it easier for cutting.
Название: rose cake tutorial8.jpg
Просмотров: 3

Размер: 12.0 Кб
*Its okay to have different shapes and
sizes for your petals. It will give it a more realistic look.
Here’s my center after several petals
(like above) were attached. Top view
Название: rose cake tutorial9.jpg
Просмотров: 2

Размер: 16.7 Кб
Side view SUPPORTS SUPPORTS SUPPORTS
Название: rose cake tutorial10.jpg
Просмотров: 3

Размер: 19.2 Кб
5.) Once you have applied enough petals to the top tier it
needs to harden up a bit. If you have a fan now is the time to bring it out and
place the fan in front of the cake.
*After about 15 minutes
Название: rose cake tutorial11.jpg
Просмотров: 2

Размер: 14.2 Кб
6.) Optional Step If you did not cover
your cake with fondant and just used butter cream now is the time to add a bit
more so the petals can stick. If you used fondant take out your piping gel
(“glue”) to help attach your petals to the sides of the cake.
6.) Cuts strips. The longer the strips
the less full the cake will look towards the bottom. It’s all about eyeing and
seeing what you like from here on out.
Название: rose cake tutorial12.jpg
Просмотров: 2

Размер: 16.1 Кб
Here’s what you cake might look like
Название: rose cake tutorial13.jpg
Просмотров: 2

Размер: 23.2 Кб
7.) Once you have applied all of your petals
its time to let it dry up a bit. Wait about 30 minutes and slowly take out all
of the napkins and your supports. Or if you have time you can let it sit over
night.
8.) Optional Step If you used a dark
color like I did you will see that it turns a dull color. I went ahead and
painted on the red. I used the Americolor red with clear vanilla extract and
hand painted each petal.
Название: rose cake tutorial14.jpg
Просмотров: 2

Размер: 16.2 Кб
*See the difference?
9.) You can add your luster dust at
this point. I did not add it on this cake because I loved how the red dried.
Название: rose cake tutorial15.jpg
Просмотров: 2

Размер: 13.8 Кб
Ответить с цитированием
Ответ

Метки
3d bizcocho, 3d bolo, 3d cake, 3d dort, 3d kage, 3d kager, 3d kake, 3d kek, 3d pastel, 3d tarta, 3d torta, 3d torte, 3d torti, 3d torty, 3d κέικ, addım-addım təlimat, adım, adım adım yönergeler, artesanatos passo a passo, bemutató, bolando bolos, cake decorating, cake decorating techniques, carved rose cake tutorial, confeitando bolos, decoracion de pasteles, decoración de tortas, decorada en fondant, decorare le torte, decorazioni, deko fondant, dekorace na dort, dekoracija, dekoracije, dekorasyon, dekorácie, fender, fimo, flower paste, fondan, fondant, fondente, fondente di zucchero, fotopostup, foundant, gum pasta, gum paste, gumpaste, hand-made, handmade, how to, how to make a rose cake, how-to's, instrucţiuni, instrukcijas, instrukcje, jak na, kage dekoration, kagedekoration, kakebaking, korak, korak za korakom navodila, korak-po-korak upute, koristeet ja koristelu, krok, krok po kroku, krok za krokem, krok-za-krokem, las instrucciones, las técnicas, le tecniche, les techniques, marshmallow, masa flexible, master-class, master-klasse, master-klasy, meistras klasės, metodikas, mistr třídy, modeling paste, modelling past, motivtorten, návod, opplæringen, pamoka, pap, pas, pas-cu-pas, paso, paso a paso, passo, passo a passo, passo-a-passo, passo-passo le istruzioni, pasta de miel, postup na 3d torty, postupak za ukrasavanje, růže s postupem, schritt für schritt anleitung, schritt-für-schritt, schritt-für-schritt-anleitungen, stap, stap-voor-stap, stap-voor-stap instructies, steg for steg, steg-för-steg-instruktion, step, step by step, step-by-lépésre, step-by-step, step-by-step instructions, sugarcraft, sugarpaste, technieken, techniken, techniki, techniky, technikák, techniques, tecnicas de decoracion, tecniche, tehnici, tehnike, teknikker, teknikler, torte, torte decorate, torten dekorieren, torti, trin, trin for trin, trin-for-trin, trin-for-trin instruktioner, trinn, trinn for trinn, trinn-for-trinn-instruksjoner, tutorial, tutoriale, tutorias, tutorias/ideas para decorar los bizcochos, tutoriel, tutorijal, técnicas, ukrašavanje torti, uputstvo za dekoraciju, सजा केक, ट्यूटोरियल मास्टर वर्ग, कदम, कदम दर कदम निर्देश, तकनीक, étape, étape par étape les instructions, öğretici, žingsnis, žingsnis po žingsnio, 宗師級教程,一步,一步一步的指示 �技術,udžbenik, 裝飾蛋糕, βήμα, βήμα προς βήμα οδηγίες, οδηγίες βήμα βήμα, παντεσπάνι art, τεχνικές, φροντιστήριο, инструкция, как сделать, крок за кроком, крок за крокам, покроково, пошагово, пошаговые фотки, пакрокава, миниатюра, мк, мк торт роза, майстор-класа урок, майстар-клас, майстер-клас, майстер-класи, маршмеллоу, мастика, мастер-класс, зд торт, зд торта, ручной работы, ручная работа, украшение тортов, сахарная мастика, уроки прикрашання, стъпка, стъпка по стъпка инструкции, торт розочка, техники, техника, техніка, туториал, туторіал, тэхніка, шаг за шагом, інструкцыя, інструкція

Опции темы Поиск в этой теме
Поиск в этой теме:

Расширенный поиск






©2020 Lovely Tutorials
Search Engine Friendly URLs by vBSEO