Показать сообщение отдельно
  #1  
Старый 18.12.2012, 18:49
Ariana Ariana вне форума
Администратор
 
Регистрация: 07.09.2010
Сообщений: 7,940
По умолчанию МК торт корсет-Corset Cake tutorial V1

Огромная благодарность Автору Calliicious за Мастер-класс





Название: 1.jpg
Просмотров: 3

Размер: 75.5 Кб
Carved and ganache chocolate cake (apologies I do not have photos of the smoothing process) I then covered it with flesh coloured fondant.
Название: 2.jpg
Просмотров: 1

Размер: 57.3 Кб
Then I covered with blue fondant that I previously had cut a pattern and did the same for the burgundy coloured fondant too.
Название: 3.jpg
Просмотров: 0

Размер: 19.6 Кб
Название: 4.jpg
Просмотров: 3

Размер: 27.7 Кб
To save time, I used a floral patchwork cutter to indent a pattern so I have an outline to follow for my royal icing piping and brush embroidery
Название: 5.jpg
Просмотров: 2

Размер: 42.3 Кб
Next step is to carefully pipe royal icing (coloured beige) ..then “pull” the icing inward gently with a damp sable hair (or soft) No. 2 paint brush. Leave to dry completely
Название: 6.jpg
Просмотров: 1

Размер: 58.9 Кб
Название: 7.jpg
Просмотров: 3

Размер: 60.4 Кб
I then used Antique Gold Edible lustre dust mixed with white spirit (like gin or vodka) and painted over the brush embroidery.
Название: 8.jpg
Просмотров: 3

Размер: 61.0 Кб
Название: 9.jpg
Просмотров: 3

Размер: 74.7 Кб
Using a 1.5 Nozzle, I piped the white filigree over the blue area.
Название: 10.jpg
Просмотров: 2

Размер: 80.2 Кб
Название: 11.jpg
Просмотров: 1

Размер: 60.5 Кб
I then tried out my first attempt at SugarVeil. need to practise this more. I used it to add frilling over neck, bust area and the base.
Название: 12.jpg
Просмотров: 1

Размер: 57.0 Кб
I then finished off by adding my sugarpaste roses to give it a vintage look and added lacing by using an extruder to push the paste through a shaped nozzle. and voilà!!!


Название: 13.jpg
Просмотров: 2

Размер: 85.2 Кб
Название: 14.jpg
Просмотров: 2

Размер: 76.6 Кб
Ответить с цитированием