Показать сообщение отдельно
  #1  
Старый 28.10.2011, 20:24
Ariana Ariana вне форума
Администратор
 
Регистрация: 07.09.2010
Сообщений: 7,940
По умолчанию МК лепка хлеб Багет -Gumpaste (fondant, polymer clay) Baguettes making tutorial

Огромная благодарность Angie Scarr за Мастер-класс

Название: 01.jpg
Просмотров: 0

Размер: 185.9 Кб

Название: 02.jpg
Просмотров: 0

Размер: 140.9 Кб

Baguettes
Method
1 Make a short, fat cane or cream clay. Roll out a wafer-thin piece of caramel clay. Thin this out even further with your fingers. Half-cover the cane with this strip and trim off the edges which will end up being slightly thicker than the centre.
2 Stretch the baguette cane until it is approximately 1cm (Vein) wide.
3 Cut it into lengths of approximately 2-3cm and round off the ends. It should now look more or less baguette-like.
4 Press the top of the
baguette with the side of your single-sided blade in a series of diagonal indentations.
Ответить с цитированием