Показать сообщение отдельно
  #3  
Старый 17.01.2015, 15:24
Arishka Arishka вне форума
Администратор
 
Регистрация: 02.12.2014
Сообщений: 396
По умолчанию

Огромная благодарность make-fabulous-cakes за Мастер-класс



Color the fondant to desired shade. Roll it to about 1/8" thick or thinner.
Название: 01.jpg
Просмотров: 0

Размер: 20.7 Кб


Using a pizza cutter and a ruler, cut a rectangular shape of approximately 3" by 7". You can cut them smaller or bigger depending on what size you will need. Once you cut the rectangle, fold it over lengthwise.
Название: 02.jpg
Просмотров: 0

Размер: 22.8 Кб
Then take one end and start rolling it to the other end. You can pinch the bottom part, like making some pleats, as you roll along. This helps open up the rose a bit.
Название: 03.jpg
Просмотров: 0

Размер: 35.3 Кб


Название: 04.jpg
Просмотров: 0

Размер: 34.2 Кб


Название: 05.jpg
Просмотров: 0

Размер: 37.2 Кб


Once it's rolled all the way to the end, cut the excess part off.
Название: 06.jpg
Просмотров: 0

Размер: 33.8 Кб


Next for the leaves, cut the fondant into squares. What I do is roll out the fondant and cut a big square, then I cut smaller squares. This helps the production faster.
Название: 07.jpg
Просмотров: 0

Размер: 23.2 Кб


Then take two opposite corners of the square and pinch them together in the middle.
Название: 08.jpg
Просмотров: 0

Размер: 39.4 Кб


Cut the pinched part in the middle.
Название: 09.jpg
Просмотров: 0

Размер: 28.6 Кб


And voila, you get two leaves at once!
Название: 10.jpg
Просмотров: 0

Размер: 28.5 Кб


You can make them roses and leaves ahead of time and leave them to dry or you can place them on the cake right away.
Название: 11.jpg
Просмотров: 0

Размер: 31.2 Кб

Ответить с цитированием