Тема: роза,rose,
Показать сообщение отдельно
  #104  
Старый 23.03.2014, 20:11
Arianchik Arianchik вне форума
Местный
 
Регистрация: 14.08.2013
Сообщений: 1,101
По умолчанию

Огромная благодарность Автору Sues Sugar Creations за Мастер-класс

Название: 1.jpg
Просмотров: 0

Размер: 169.8 Кб

Название: 2.jpg
Просмотров: 0

Размер: 143.2 Кб
Make sure your gum paste/fondant has enough tylose in it to make it a stiff consistency. It will be easier to work with if it not soft and sticky.
Название: 3.jpg
Просмотров: 0

Размер: 153.5 Кб
As with any flower, make sure you roll out your fondant as THIN as you possibly can, trying to keep one edge straight.
Название: 4.jpg
Просмотров: 0

Размер: 188.8 Кб
On a thin pad, take your Dresden tool and starting from the center, while pushing down, pull towards you.
Do this all the way down your piece. You want it to ruffle up
Название: 5.jpg
Просмотров: 0

Размер: 198.4 Кб
Your piece should look something like this now.
Название: 6.jpg
Просмотров: 0

Размер: 162.8 Кб
Now run some glue down the piece but not up on the ruffled area.
Название: 7.jpg
Просмотров: 0

Размер: 228.4 Кб
We are going to roll this up now but remember make sure your piece is lined up straight on the ruffled side. Now, fold over the fondant on the end to create the center.
Название: 8.jpg
Просмотров: 0

Размер: 185.9 Кб
IMPORTANT.....As you roll, make sure to only press below the glue line, and keep your top straight!
Название: 9.jpg
Просмотров: 0

Размер: 143.3 Кб
We should look like this now. Roll your piece to tighten the area under the flower. I roll it small enough so I can place it in the tip so I can finish working n it.
Название: 10.jpg
Просмотров: 0

Размер: 191.6 Кб
Using the pointy end of your tool you are going to work all the edges down now.
Название: 11.jpg
Просмотров: 0

Размер: 260.8 Кб
Depending on how you will use these little flowers, I either cut them off on the bottom or I roll the bottom out so they have a stem. You can always cut the stem of later.
Название: 12.jpg
Просмотров: 0

Размер: 118.9 Кб
Ответить с цитированием