Показать сообщение отдельно
  #6  
Старый 27.06.2013, 09:44
Ariana Ariana вне форума
Администратор
 
Регистрация: 07.09.2010
Сообщений: 7,940
По умолчанию

Шановні відвідувачі сайту!

Оскільки сайт lovelytutorials.com працює в дуже напруженому режими і зависає в самий не підходящий момент для тих,кому терміново потрібні які-небудь МК-и,мені довелося створити НОВИЙ сайт копію,де викладені всі МК-s за адресою lovely-tutorials.com,який викладений на сталий хостинг і буде працювати без проблем!

НЕ ОДИН І ТОЙ ЖЕ САЙТ. Так що якщо ви зареєстровані на http://www.lovelytutorials.com це не означає,що ви маєте допуск до http://www.lovely-tutorials.com

Для того щоб отримати допуск до всіх МК-ам,вам треба сплатити піврічну підписку,в сумі 8,5 євро або 9 дол. або 230 гривны. Регистрация без оплати не потрібна!

Заплативши,ви висилаєте мені свій нік нейм з сайту lovely-tutorials.com.


Для тих,хто не має змоги платити, колишній сайт lovelytutorials.com залишається БЕЗКОШТОВНИМ, АЛЕ він буде і далі працювати в інтенсивному режимі,так що якщо Мк-и не відкриваються,спробуйте зайти трохи пізніше. І ще, більшість новин будуть викладатися вже на новому сайті,оскільки цей і так важко завантажується, і щоб виставити один МК, мені доводиться неодноразово завантажувати одні і ті ж фотографії.


Якщо будуть питання,пишіть:
lovelytutorials@mail.ru


Користувачі з Європи та Америки, оплата приймається банківським переказом. Подробиці по мейлу lovelytutorials@mail.ru

Последний раз редактировалось Arinka; 01.10.2014 в 20:02.
Ответить с цитированием