Мастер-классы по украшению тортов Cake Decorating Tutorials  (How To's) Tortas Paso a Paso

Вернуться   Мастер-классы по украшению тортов Cake Decorating Tutorials (How To's) Tortas Paso a Paso > Cake Decorating Tutorials > Misc


Ваш профиль:
Your Avatar
Забыли пароль?
Регистрация



 
Ответ

Straight Edge Fondant Tutorial

 
LinkBack Опции темы Поиск в этой теме
  #1  
Старый 31.10.2015, 19:33
Администратор
 
Регистрация: 28.01.2015
Сообщений: 567
По умолчанию Straight Edge Fondant Tutorial

Straight Edge Fondant Tutorial

Огромная благодарность Cupcakelicious за Мастер-класс

started with a ganached 8" round and I use the upside down method to achieve that....
Using skirting method, smooth fondant over the cake.
Название: 1.jpg
Просмотров: 0

Размер: 62.9 Кб
There are a few little cracks in the corners which will soon be sorted out
Название: 2.jpg
Просмотров: 0

Размер: 27.1 Кб

Ive used a 12" round tin with some baking paper just over the top like this
Название: 3.jpg
Просмотров: 0

Размер: 96.3 Кб
Place the baking paper in the top of the covered cake, and then the tin on top of that
Название: 4.jpg
Просмотров: 0

Размер: 35.1 Кб
Pop it on your worktop. You can use a non slip Matt underneath if you wish
Название: 5.jpg
Просмотров: 0

Размер: 50.0 Кб
You will need a straight edged cake smoother, which you can get relatively cheap from ebay, Amazon etc.
Название: 6.jpg
Просмотров: 0

Размер: 59.5 Кб
Gently push down the fondant effectively pushing it to the top of the cake, so you will be tapping it all down onto the tin....
Название: 7.jpg
Просмотров: 0

Размер: 77.3 Кб
You will have pushed down fondant like this
Название: 8.jpg
Просмотров: 1

Размер: 22.2 Кб
Carry on all around the cake
Название: 9.jpg
Просмотров: 0

Размер: 32.5 Кб
Using a sharp knife or scalpel, cut off the excess fondant. Be careful not to lean in on the cake and cut in wards. Gently use the cake for the knife to 'flow' around it.
Название: 10.jpg
Просмотров: 0

Размер: 35.4 Кб
Carry on all the way around
Название: 11.jpg
Просмотров: 0

Размер: 39.2 Кб
Then remove it
Название: 12.jpg
Просмотров: 0

Размер: 37.1 Кб

Название: 13.jpg
Просмотров: 0

Размер: 30.5 Кб
Now all the excess is gone...
Название: 14.jpg
Просмотров: 0

Размер: 27.7 Кб
Gently smooth around again, keeping the straight edge flat to the tin so you don't push in on the cake
Название: 15.jpg
Просмотров: 0

Размер: 29.0 Кб
Now to chop off the excess at the bottom... Using the sharp knife or scalpel again...
Название: 16.jpg
Просмотров: 0

Размер: 37.2 Кб
Rest the knife on the cake card and just slice it off.
Название: 17.jpg
Просмотров: 0

Размер: 34.0 Кб
All excess is removed, gently pick up the tin, 1 hand under The tin... One hand on top of the cake, flip it back over so the cake is now the right way up. Remove the baking paper and run your smoother over the top one last time.
Название: 18.jpg
Просмотров: 0

Размер: 65.9 Кб
Straight edges Смайлик «smile» cracks have gone and this looks super slick
Название: 19.jpg
Просмотров: 0

Размер: 21.1 Кб

Название: 20.jpg
Просмотров: 0

Размер: 89.8 Кб
Ответить с цитированием
Ответ

Опции темы Поиск в этой теме
Поиск в этой теме:

Расширенный поиск






©2020 Lovely Tutorials
Search Engine Friendly URLs by vBSEO