Мастер-классы по украшению тортов Cake Decorating Tutorials  (How To's) Tortas Paso a Paso

Вернуться   Мастер-классы по украшению тортов Cake Decorating Tutorials (How To's) Tortas Paso a Paso > Figure making tutorials > Buildings, houses, castles, lighthouses, towers, turrets


Ваш профиль:
Your Avatar
Забыли пароль?
Регистрация



 
Ответ

МК лепка "Колизей" -Making The Colosseum Wedding Cake Topper

 
LinkBack Опции темы Поиск в этой теме
  #1  
Старый 05.10.2012, 10:03
Администратор
 
Регистрация: 07.09.2010
Сообщений: 7,940
По умолчанию МК лепка "Колизей" -Making The Colosseum Wedding Cake Topper

Огромная благодарность Автору Tasha за Мастер-класс

I was asked to make a model of the Roman Colosseum with bride in dress, gladiator groom and Welsh dragon on the wall. What an exciting prospect…then I had to think about and plan the best way to construct it! Luckily I could get all the pictures and scale information I needed for the building from the Internet. Scale was important to get the wall heights and widths as accurate as possible so the model did not look odd. The plans are layed out below:
Название: 1.jpg
Просмотров: 1

Размер: 112.9 Кб
The base of the model was made from a pastillage circle about 7.5″ diameter and the walls from mexican paste (the model was requested to be about 7″diameter). I chose mexican paste for the walls as it dries hard but you have longer to work with it. The various stages of construction are shown below:
Название: 2.jpg
Просмотров: 0

Размер: 66.2 КбНазвание: 3.jpg
Просмотров: 0

Размер: 97.6 Кб Название: 4.jpg
Просмотров: 0

Размер: 97.1 Кб
The arches were cut out using a tiny square and circle cutters, the end of one of the PME mini modelling tools sets for small square windows and the circular broderie anglaise cutter for small circular windows. Cling film was used to cover up the parts not being worked on so they did not dry out too fast.
Название: 5.jpg
Просмотров: 1

Размер: 106.7 Кб
The tallest wall section had floristry wires inserted between the arches for extra support as the model was not being consumed.
Название: 6.jpg
Просмотров: 0

Размер: 97.1 Кб
The detail work was added with royal icing and mexican paste.
Название: 7.jpg
Просмотров: 1

Размер: 107.3 Кб
The colour was added with an airbrush and painting with caramel/ivory and grey:
Название: 8.jpg
Просмотров: 1

Размер: 126.0 Кб
Название: 9.jpg
Просмотров: 1

Размер: 121.0 Кб
The two pastillage pillars were put in at the beginning for supporting the pastillage platform for the models. Now it makes sense why they were there!
Название: 10.jpg
Просмотров: 1

Размер: 117.6 Кб
Next the models were made and added, and here is the final result…
Название: 11.jpg
Просмотров: 0

Размер: 108.5 Кб
Название: 12.jpg
Просмотров: 0

Размер: 91.5 Кб
Название: 13.jpg
Просмотров: 0

Размер: 54.1 Кб
Название: 14.jpg
Просмотров: 0

Размер: 71.6 Кб
Ответить с цитированием
  #2  
Старый 05.10.2012, 10:12
Администратор
 
Регистрация: 07.09.2010
Сообщений: 7,940
По умолчанию

Название: 1.jpg
Просмотров: 0

Размер: 72.0 Кб

Название: 2.jpg
Просмотров: 0

Размер: 137.5 Кб
Ответить с цитированием
Ответ

Метки
3d figures, addım-addım təlimat, adım, adım adım yönergeler, artesanatos passo a passo, bemutató, birthday cake, biscuit, bolando bolos, bolos decorados, cake decorating, cake decorating techniques, cake topper, cake toppers, cake tops, cerâmica plástica, character figures, characters, children's cake, cold porcelain, coliseo, coliseu, colisée, colosseo, colosseum, confeitando bolos, curso de modelado, decoracion de pasteles, decoración de tortas, decorada en fondant, decorare le torte, decorazioni, deko fondant, dekorace na dort, dekoracija, dekoracije, dekorasyon, dekorácie, especializada em modelagem de biscuit, fender, figur kager, figuras, figure making tutorials, figuren, figures, figurice, figurice od fondana, figurine on the cake, figurines, figurinhas, figurky, figúrky, figür modelleme, fimo, fixando a cabencinha, flower paste, fondan, fondant, fondente, fondente di zucchero, fotopostup, foundant, gebak, glazuur, gum pasta, gum paste, gumpaste, hand-made, handmade, how to, how-to's, instrucţiuni, instrukcijas, instrukcje, jak na, kage dekoration, kagedekoration, kakebaking, koliziejus, koloseum, kolosszeum, korak, korak za korakom navodila, korak-po-korak upute, koristeet ja koristelu, krok, krok po kroku, krok za krokem, krok-za-krokem, la modélisation, las instrucciones, las técnicas, le tecniche, les techniques, lukie, making the colosseum wedding cake topper, marcipanové figurky, marshmallow, marsipanfigurer, masa flexible, master-class, master-klasse, master-klasy, meistras klasės, metodikas, mistr třídy, modelado, modelagem, modelando a barriga, modelando a cabencinha, modelando a perninha, modelando as maozinhas, modelando o cabelinho, modelando o corpinho, modelando os bracinhos, modelando os pezinhos, modelare, modelerte figurer, modeling, modeling paste, modeliranje, modellazione, modelleme, modellering, modellieren, modellierpaste, modelling, modelling past, modelləşdirmə, modelovanie, modelování, modelování krok za krokem, modelowanie, motivtorten, návod, návody a postupy, návody na květy a lístky, opplæringen, orelhas, ozdoby, pamoka, pap, pas, pas-cu-pas, pas-à-pas et modèles, paso, paso a paso, passo, passo a passo, passo-a-passo, passo-passo le istruzioni, pasta de goma, pasta de miel, pasta flexible, pasta laminada, pintura dos olhos, pocelana fria, polymer clay, postupak za ukrasavanje, pravljenje figurica za torte, pâtisserie, předměty z marcipánu, schmelzend, schritt für schritt anleitung, schritt-für-schritt, schritt-für-schritt-anleitungen, sculpting, soggetti, souvenirs, stap, stap-voor-stap, stap-voor-stap instructies, steg for steg, steg-för-steg-instruktion, step, step by step, step-by-lépésre, step-by-step, step-by-step instructions, styrofoam, sugarcraft, sugarpaste, suikerglazuur, technieken, techniken, techniki, techniky, technikák, techniques, tecnicas de decoracion, tecniche, tehnici, tehnike, teknikker, teknikler, telgopor, topo de bolo, topo do bolo, topos de bolo, torte, torte decorate, torten dekorieren, torti, trin, trin for trin, trin-for-trin, trin-for-trin instruktioner, trinn, trinn for trinn, trinn-for-trinn-instruksjoner, trucs et questions sur la décoration de gateaux, tutorial, tutoriale, tutorias, tutorias/ideas para decorar los bizcochos, tutoriel, tutoriels, tutorijal, técnicas, udžbenik, ukrašavanje torti, uputstvo za dekoraciju, zuckerfigürchen, zuckermasse, सजा केक, ट्यूटोरियल मास्टर वर्ग, कदम, कदम दर कदम निर्देश, तकनीक, मॉडलिंग, モデル, étape, étape par étape les instructions, öğretici, 一步, 一步一步的指示術, žingsnis, žingsnis po žingsnio, 宗師級教程, 建模, 裝飾蛋糕, 黏土教程, 만들기 제작 과정, 슈가모델링, κολοσσαίο, βήμα, βήμα προς βήμα οδηγίες, οδηγίες βήμα βήμα, παντεσπάνι art, τεχνικές, φροντιστήριο, декорация на торти стъпка по стъпка, инструкция, колизей, колизеят, колізей, как сделать, калізей, крок за кроком, крок за крокам, покроково, полимерная глина, пошагово, пошаговые фотки, пакрокава, персонажи, миниатюра, мк, мк лепка "колизей", моделиране, майстор-класа урок, майстар-клас, майстер-клас, майстер-класи, маршмеллоу, мастика, мастер-класс, лепка, ліплення, ручной работы, ручная работа, украшение тортов, сахарная мастика, уроки прикрашання, стъпка, стъпка по стъпка инструкции, торта стъпка по стъпка, техники, техника, техніка, туториал, туторіал, тэхніка, фигурки, фигурка на торт, фимо, фігурки, фігуркі, холодный фарфор, шаг за шагом, інструкцыя, інструкція

Опции темы Поиск в этой теме
Поиск в этой теме:

Расширенный поиск






©2020 Lovely Tutorials
Search Engine Friendly URLs by vBSEO